Spiikin Promokuvat 2013, Johanna Hautasaari ja Karita Aaltonen

9.10.2013

Sain kunniakseni kuvata kokeneen juontajaparin Johanna Hautasaaren ja Karita Aaltosen promokuvat vuodelle 2013. Kuvasimme studiokuvat kotistudiossani, jonka olin rakentanut olohuoneeseeni. Valoina käytyin Elinchromen Ranger Quadra RX studiovalo sarjaa.

Kuvaukset jatkuivat meri- ja metsämaisemissa muutaman sadanmetrin päässä asunnoltani Vattuniemen kärjessä. Sää oli kylmä, tuulinen ja kostea, mutta uskalsin ottaa mukaani Quadra valosarjan ja se kannatti. Tästä naiskaksikosta oli todella helppo ja hauskaa ottaa kuvia. Kahden näin energisen naisen kanssa ei voi olla tylsää. Kiitos Johanna ja Karita hyvästä mallintyöstä!

Tässä muutama maistiainen kuvausreissulta. Käykää myös katsastamassa kaksikon kotisivut osoitteessa www.spiikki.fi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *