Juttuvinkki Iltasanomille ja Lumia 920 puhelimen voitto 27.11.2012

Otsikolla ”Auto liukui veteen Korkeasaaren parkkipaikalta” kuului uutinen, josta annoin vinkin iltasanomille. Olin ystäväni Akin kanssa kuvailemassa myyntikuvia autostani kuin huomasimme onnettomuuden. Ajatus siitä, että lähettäisin ottamani kuvan Iltasanomille syntyi, kun olin huomannut heidän nettisivuillaan kilpailun, jossa kuvalla saattoi voittaa uuden Nokian Lumia 920 puhelimen. Lähetin kuvan aamulla ja illalla Iltasanomien toimittaja soitti ja kertoi, että olin voittanut puhelimen!

Galleriassa Iltasanomissa julkaistu kuva sekä myynti ilmoituksen kuvat.

Linkki IS:n uutiseen: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288519702665.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *